Bra förvaring med måttanpassade garderober

08 februari 2022 jonas olsson
måttanpassade Garderober

editorial

Att vara bostadsinnehavare kan ge både glädje och bryderier. Glädjen över att ha ett eget tak över huvudet är för många en ren och skär lycka. En egen bostad dit man kan bjuda de man själv vill, eller välja att aldrig bjuda in någon i sin egen sfär. Men, en sak som är viktig i bostaden är förvaring. Det spelar ingen roll om man är maximalist eller minimalist, förvaring behövs ändå. Kanske har man snöat in på att samla äggkoppar, navkapslar eller märkesväskor som behöver förvaras någonstans i bostaden.

Många spanar då in sortimentet hos möbelfirmorna där man själv raskt kan mäta hemma om förvaringsmöbeln får plats eller inte. Även om möbeln kanske får plats så kan det ju vara så att stilen inte stämmer överens med den man har i sin bostad. Ofta får man kompromissa med att möbeln ”nästan passar in” i mått och stil eftersom man är i behov av förvaringen.

 

måttanpassade Garderober

 

Måttanpassade garderober en optimal lösning

Det finns fler alternativ än de klassiska standardlösningarna. Man vill ju gärna slippa kompromissa och hitta halvdana förvaringar som inte är optimala. Det bästa är att hitta ett optimalt alternativ. Då är tipset att man måttanpassar förvaringen så att den passar för både bostad och det som ska förvaras i garderoben. Att köpa måttanpassade garderober är superbt för att få en förvaring som smälter in i hemmet.

Innan man beställer en måttanpassad garderob är det viktigt att man mäter ordentligt så det blir perfekt. Är man minsta lilla osäker på något mått så är det bra att prata med tillverkaren så det inte blir fel någonstans. Ibland kan det vara både lättare och enklare att använda en lasermätare för att få ett korrekt mått. När rätt mått är skickade till tillverkaren är det bara att invänta den nya garderoben som passar perfekt in i hemmet. 

Fler nyheter