Därför ska du skicka blombud i Stockholm

20 maj 2021 Lily Hansen
Därför ska du skicka blombud i Stockholm

Har du funderat på vad du skulle kunna göra för att visa din uppskattning för en annan människa? Det är klart att det går att vara kreativ med den tanken. Du skulle kunna hyra en hel stråkkvartett som uppmärksammar din käraste med de mest romantiska kärleksballaderna. Du skulle kunna laga en ordentlig middag till någon som är hungrig. Vad du också skulle kunna göra är att skicka en bukett blommor till en alldeles speciell person du tänker på. 

Tänk dig själv om du bor i en stad som Stockholm. De flesta som knackar på dörren är antingen försäljare, busiga snorungar eller Jehovas vittnen. Att få öppna dörren och ta emot en bukett blommor, det är en variation och ett inslag som värdesätts av de flesta. Den som tar emot blommor från ett blombud får en bekräftelse på att den inte är ensam. Den personen förstår att någon tänker på den. Underskatta inte det där.  

 

Blommor för glädje och sorg

Anledningen till att skicka blombud i Stockholm kan vara lika många som det finns blommor i buketten. Det finns alltid ett individuellt skäl till varför någon bör uppmärksammas med blommor. Vanligt är dock att aktivera blombud i samband med sorg. 

Om du känner till att någon du bryr dig om har förlorat en närstående men du inte är på plats för att kunna trösta personen fysiskt är blombud ett bra alternativ. På ett enkelt sätt visar du att du tänker på personen. 

Men blommor behöver naturligtvis inte skickas i sorgens tecken. Det kan lika gärna vara av glädje. Eller bara en spontan gest på uppskattning. Det är som sagt svårt att inte uppskatta att få blommor. Så länge du inte försöker dig på något slags sadistiskt trick och skickar en bukett med maskrosor, nässlor och giftek. Någonting sådant skulle kräva ett helt annat blombud än det du hittar i telefonkatalogen.

Fler nyheter