Din mamma jobbar inte här

21 juli 2020 william eriksson
Din mamma jobbar inte här

Jobbar du på ett företag där det är upp till de anställda att städa? Det finns få saker som kan skapa så mycket irritation som då vissa inte plockar undan efter sig. Somliga tenderar till att alltid plocka undan och ställa in i diskmaskinen, medan andra aldrig gör det. Sunt förnuft kanske du tycker men det är vardag på många arbetsplatser. Ett sätt att undvika denna irritation och få mer energi till faktiska arbetsuppgifter är att leja in någon för att utföra det jobbet. När du beställer kontorsstädning så slipper du sura lappar om att din mamma inte jobbar här.

 

Kontorsstädning borde alla ha

Om er firma inte redan har det så borde ni verkligen satsa på att köpa in kontorsstädning i stockholm. Tänk så mycket tid och energi ni kan spara in på det. Dessutom så får ni en skinande ren arbetsplats. För de plockar inte bara disk efter de anställda – de städar också. När ni tar kontakt med en städfirma och efterfrågar deras tjänster får ni mest troligt önska vad ni vill köpa. För varje firma har unika behov och det är enkelt för en städare att skräddarsy just ert avtal. Hur mycket hjälp behöver ni?

 

 

Standard eller special, vad köper ni?

Det allra vanligaste i en kontorsstädning är dammsugning och torkning av golv. Dessutom ingår torkning av synliga (avplockade) ytor och soptömning. Beroende på vilken typ av verksamhet ert företag bedriver kan tjänster läggas till. Kanske behöver ni extra noggrann städning om ni behandlar känsliga produkter. Eller kanske har ni en kundgrupp som drar in smuts. Låt säga att ni är Lantmännen och har många bönder på besök. Kanske kommer de direkt från åkrarna med jord under skorna. Eller är ni ett laboratorium där det krävs desinficering av samtliga ytor? Kontakta en leverantör av kontorsstädning och beställ utifrån era unika behov.

Fler nyheter