Fokus genom grön avslappning

29 april 2021 Mikael Barani
Fokus genom grön avslappning

Det är endast övning som kan skapa de kunskaper som krävs för att vi ska kunna nå våra mål. Övning i sig innebär också att vi kommer att misslyckas och att dra lärdom av alla de där misslyckandena.

Hemligheten är då att se hela livet som en enda stor övning, för kanske är det så vi skapar det mentala utrymme som krävs för att vi verkligen ska våga realisera våra drömmar.

Chilla lite – producera effektivare!

För om allt är lite av en lek, är det inte då som vi också vågar ta ut svängarna en aning? Istället för att ta tillvaron på dödligt allvar kan vi istället kultivera en lättsammare syn på saker och ting. Detta innebär inte att vi ska sluta vara seriösa i de utmaningar som vi åtar oss. Däremot kan det skänka oss något av en liten mental buffert vilket gör att vi öppnar upp oss för all den potential som finns rakt framför näsan på oss.

För om vi sitter alldeles spända och rädda så tenderar vi att också att gå det svårare att vara kreativa. Visst kan man producera mycket även om man sitter och är stel som en planka, men vore det inte roligare att släppa loss lite – både själsligt som fysiskt?
Kanske kan några droppar CBD under tungan vara just det som du behöver i dessa tider? Denna olja utvinns ur hampa och har potentialen att få dig att känna dig lugnare och mer avslappnad.

Känner du dig skeptisk? 

Bra. Det ska man var här i livet. Annars kan man gå på lite vad som helst. Som tur är finns det gott om resurser på https://raworganics.se/ där du kan läsa dig fram till om detta tillskott kan vara något för dig. Kika även in på https://cbdoljainfo.se/cbd-olja-mot-kol/ där man lägger fram ett case för att oljan även kan vara till hjälp vid lungsjukdomen KOL.

Fler nyheter