Förnya ditt hem med enkla medel

24 mars 2020 patrick pettersson
Förnya ditt hem med enkla medel

Hemmet är den plats där du ska trivas allra bäst. Vad det är som skapar hemtrevnad är visserligen olika från person till person, men alla vill någon gång göra en insats för att piffa till hemmet lite extra. Kanske har inredningen stått i flera år och det börjar bli dags att förnya, eller så vill du bara göra något för att få en förändring. För dig som inte vill byta ut allt för mycket finns det ett par ändringar du kan göra för att få ett lite extra fräscht hem.

 

Belysning och tyg

När du ska göra om i ditt hem så ska du inte glömma bort belysningen. Rätt ljus kan göra underverk för ditt hem och skapar en mysig inbjudande känsla i hemmet. En lampa är heller inte bara en ljuskälla, utan kan också bidra till inredningen som en snygg pryl eller ibland till och med som ett konstverk. Är du extra modig finns det designerlampor som verkligen står ut, så köp lampor som reflekterar din stil, smak och hur vågad du vill vara.

Även tyg gör bra punktinsatser i ditt hem. Att byta gardiner, kuddar och överkast ger en ny stil som du kan anpassa efter årstider eller humör. Så uppdatera dina tyger så kommer du långt utan att byta ut hela hemmet.

 

 

Grönt är skönt

Pricken över i är blommor och växter. Ett hem utan gröna blad är inte lika levande som ett hem med växande grönska. Du behöver inte vara en expert för att hålla dina blommor vid liv och det finns många växter som inte kräver så mycket omsorg för att må bra. Tänk dig att du byter ut dina gardiner, skaffar lite nya blommor och kompletterar med en punktbelysning så har du ett nytt hem utan att ha lagt ner vare sig mycket tid eller pengar.

Fler nyheter