Hitta kepsar av bra kvalitet

15 december 2021 jonas olsson
Hitta kepsar av bra kvalitet

advertorial

Med tanke på hur oändligt många varianter och stilar det finns, så borde det finnas kepsar för alla. Även om man till vardags tänker att man inte är någon kepsperson, så blir man förvånad när man börjar googla lite på vilka fabrikat och former som finns. Idag kan du hitta kepsar för alla åldrar, från pojkar och flickor till män och kvinnor. Gillar man en khakifärgad snapcap eller föredrar man en modernare Stetsonkeps, så går alla att hitta hos välsorterade leverantörer. 

Några tips när man ska köpa keps, är att det kan vara pricken över i på en redan väl vald outfit, så fundera på vad du gillar att bära för kläder och till vilka tillfällen. Välj sedan huvudbonad i enlighet med detta. Viktigt är också att kepsen ska sitta bra på huvudet. En bekväm känsla ska infinna sig när du bär kepsen, annars finns risken att du inte kommer vilja använda den. Och då spelar det ingen roll hur fint märke det är. Bekvämlighet och estetiskt val är alltså ett par nyckelord. 

 

image

 

Huvudsaken är en bekväm keps

Är man osäker på vilken storlek man har, kan det vara en bra idé att välja en keps som är justerbar. Då minimerar man risken att få en för liten eller för stor keps som sitter illa. Vill man ta reda på sin storlek innan man beställer så brukar många tipsa om att man ska mäta runt huvudet med ett snöre och sedan mäta snöret och så får man storleken i centimeter.

En solig dag kan det vara väldigt skönt med en keps vars skärm skyddar mot solstrålarna, på huvudet. Bra skärmar skyddar mot UV-strålning och det är värt att tänka på framförallt under sommaren om man planerar att vistas mycket ute i solen. Välj en keps som både är snygg och funktionell.

Fler nyheter