I Malmö finns det rum för stora och små konferenser

03 oktober 2020 Cecilia Olsson
I Malmö finns det rum för stora och små konferenser

Lyckade konferenser kan se ut på olika sätt beroende på vilket syftet är till att den anordnas. Ska det till exempel vara en konferens för att stärka samarbetet mellan olika avdelningar på företaget så läggs det ofta mer fokus på aktiviteter. Handlar det istället om att vidareutbilda personalen så är det viktigt att lägga fokus på innehållet i föreläsningar och möten. Det finns dock vissa aspekter som är viktiga oavsett målsättning.

Hitta en bra anläggning

En bra konferensanläggning bör ha rymliga lokaler som är trevliga att vistas i och dessutom är utrustade med nödvändig teknisk utrustning. Det är även bra om det finns möjlighet att äta lunch och eventuellt fika för att slippa lämna anläggningen innan föreläsningar och möten är färdiga för dagen. Förutom det så är det dessutom fördelaktigt om konferensanläggningen är centralt belägen för att underlätta resan till och från anläggningen. 

Lägg konferensen i en stad

Genom att lägga konferensen i en stad kan det oftast bli lättare för deltagarna att ta sig till och från eventet. Det möjliggör dessutom att deltagarna kan njuta av exempelvis kulturella och kulinariska upplevelser om det finns lediga stunder under konferensen. En stad som erbjuder just det samt dessutom har ett stort utbud av bra konferensanläggningar är Malmö. Ett exempel på en sådan anläggning som kan erbjuda allt som behövs och lite mer därtill är Folk Mat & Möten.

Recept på en lyckad konferens

Hos Folk Mat & Möten finns alla möjligheter till en lyckad konferens. De erbjuder nyrenoverade lokaler som alla är smakfullt inredda för en trivsam miljö att mötas och arbeta i. Lokalerna har olika storlekar och rymmer allt från 6 deltagare ända upp till 200 deltagare. De har dessutom en riktigt härlig restaurang där stjärnkocken Titti Qvarnström står för maten med fokus på ekologiskt och närproducerat.

Gå in på konferensmalmö.nu om du vill ha mer information samt för att skicka bokningsförfrågan.

Fler nyheter