Låsöppning dygnet runt

22 november 2019 william eriksson
Låsöppning dygnet runt

De flesta av oss kan nog relatera till känslan av att stressen nästan äter upp en. Man har så bråttom att tandkrämen hamnar i kylskåpet och man packar ner en soppåse istället för barnets gympapåse. Att vara så pass jagad att huvudet inte riktigt hänger med är minst sagt en otrevlig känsla, och värst av allt är att det kan resultera i potentiellt livsfarliga situationer. Stressade människor har en tendens att trycka ner gasen lite extra samtidigt som man har sitt fokus någon annanstans, och dörren kanske låser in nycklarna.  

 

 

När olyckan är framme

 

I ett lagom förvirrat stresstillstånd är det inte bara själva bilkörandet som kan förändras, utan också förmågan att hålla koll på bilnyckeln. Bland det värsta som kan hända med dagens moderna nycklar och centrallås är att man råkar stänga in nyckeln i bilen, kanske tillsammans med sitt barn. Paniken blir total och den första impulsen är kanske att slå in en ruta, men det är ingen bra lösning. Rutan förvandlas då till smått splitter som sprids i hela bilen och då givetvis regnar även över barnet. I ett tillfälle som detta är det läge att ringa proffs.

 

Det finns hjälp att få dygnet runt

 

De som sysslar med Låsöppning i Stenungsund är tillgängliga dygnet runt och är vana vid att lösa allt från superakuta situationer till mindre allvarliga olyckligheter med borttappade nycklar eller frysta lås. Att ta sig in i en låst bil är ingenting man bör göra själv. Det kan ge onödiga skador på bilen och i slutändan resultera i en saftig nota. När man ringer efter hjälp är det viktigt att meddela märke, årsmodell och modell på bilen för att underlätta proffsens planering av utrustning och metod. Klandra inte dig själv för olyckan, det är så otroligt lätt att råka låsa in sin nyckel eller tappa bort den.

Fler nyheter