Modulhus är framtidens melodi

21 november 2021 Lily Hansen
Modulhus är framtidens melodi

editorial

Med hjälp av moduler kan man bygga i princip vad som helst. Säg till exempel att man behöver ha en tillfällig lokal som substitut när man står i begrepp att renovera en skola. Då är det lätt att sätta ihop moduler så att det passar precis för de behov som man har. Ett annat alternativ är att bygga ihop ett tillfälligt kontor. Kanske arbetar man på en byggarbetsplats och behöver någonstans att sköta det administrativa. På nästa plats hyr man helt enkelt ett nytt modulhus och så behöver man inte krångla med att forsla bort eller hyra ut sitt kontor. Är behovet bara för en kort tid är modulhus en utomordentlig lösning.

Hyra eller köpa sina moduler är upp till kunden

Det går att både hyra sitt Modulhus eller att köpa det om man hellre vill det. Det vanligaste är dock att man hyr dem under en kortare eller längre period. De kan byggas till i princip vad som helst. Ett flott hotell med elegans och flärd eller byggbodar för grovjobb. Allt efter kundens behov. Det är samma slags moduler som komponeras ihop på olika sätt. Vad som verkligen skiljer sig åt är hur man har valt att konstruera själva inredningen. Från helt kala väggar till en ordentligt designad inredning som passar till det individuella behovet.

 

image

 

Mer användbart och praktiskt kan det nästan inte bli 

Det har varit en stor fördel under åren att man så snabbt kunnat sätta ihop modulerna till användbara byggnader. Ett modulhus kan fungera lika bra som vårdinrättning, som den fungerar som hobbylokal eller verkstad. Ja, det är ingen ände på ideér och inspiration som man kan få.  Inte heller på funktionen. Av bland annat dessa anledningar verkar det som att modulhus är framtidens melodi. Enkelt, praktiskt och förnybart. Det är nog knappast någon som kan motstå ett sådant upplägg. 

Fler nyheter