Olika sätt att få en vacker hud

21 augusti 2020 Lily Hansen
Olika sätt att få en vacker hud

En vacker hud som är len, spänstig och har en härlig lyster är de allra flestas dröm. Det finns många olika sätt att uppnå drömmen. Det viktiga är att vårda sin hy genom att använda rätt produkter som är anpassade till ens hudtyp.

Rengör noga varje dag med ett milt anpassat rengöringsmedel, se till att återfukta och skydda huden mot sol och föroreningar. Det är en bra grund. Då och då kan du också behöva lägga en ansiktsmask för djupare rengöring eller återfuktning. Det finns även andra alternativ som kan hjälpa dig att få den perfekta huden.

 

Medicinsk hudvård som gör under

Medicinsk hudvård är ett gemensamt begrepp för vad som brukar kallas för cosmeceuticals. De salonger och kliniker som utför skönhetsbehandlingar med medicinsk hudvård använder produkter av högsta kvalitet vilkas effekt är kliniskt bevisad.

Rengöringen går längre ned på djupet än exempelvis kosmetisk hudvård. Huden blir klarare, får mer lyster och blir fastare. Medicinsk hudvård har också mätbara resultat. Du kommer att se stor skillnad om du tidigare haft problem med oren hy som inte känns spänstig. Alla kan använda sig av medicinsk hudvård om de använder rätt produkter.

 

 

Varför ska man gå till en specialist?

Har du problem med din hud, så som att den är känslig, du har acne eller andra problem, kan du behöva få hjälp med att välja rätt produkt. Detta för att du ska få en produkt som din hud tål och som ger dig bästa resultat. Har du problem med att huden är fet och oren kan du behöva lite starkare produkter.

Det bästa är att gå på en behandling med medicinsk hudvård hos en professionell hudvårdsterapeut och sedan köpa produkterna genom specialisten. Det blir helt andra resultat än om du köper dina produkter i varuhus. Ett proffs vet vad just din hud behöver. 

Fler nyheter