Skicka paket enkelt och billigt

16 april 2020 Cecilia Olsson
Skicka paket enkelt och billigt

Att ge bort en fin present till någon man tycker om är både trevligt att göra samt uppskattat av mottagaren. Det kommer födelsedagar och högtider där en gåva är på sin plats och ibland vill man bara ge för att man hittat något man tror att en viss person skulle uppskatta. Men det är inte alltid man har möjlighet att träffas för att överlämna gåvor själv. En stressig vardag eller att man är bosatta på orter lång ifrån varandra kan sätta käppar i hjulen för personlig överlämning, men då är det bra att man kan skicka sina gåvor istället.

För någon som inte skickar paket speciellt ofta kan det dock kännas besvärligt och dyrt, samt att man kan vara rädd att det blir fel. Då är det tur att det finns tjänster som Skickapaket.org. Där kan man snabbt och enkelt, till ett lågt pris, beställa leverans utefter egna behov. 

Det går till så att man fyller i uppgifter om sin försändelse, bland annat avsändare, mottagare, mått och vikt. När man angett de uppgifterna får man välja på tre olika prisklasser som bland annat är baserat på hur snabb eller billig leverans man vill ha. Vill man betala ekonomipris så tar det lite längre tid men är som namnet avslöjar istället det billigaste alternativet, standardpris ligger mitt emellan när det kommer till både pris och leveranstid och expressleverans gör att försändelsen kommer fram snabbt men därmed också kostar lite extra. 

När man gjort sin beställning får man hem adresslappar som inkluderar porto, vilka man fäster på paketet som sedan hämtas vid dörren när man själv vill ha det hämtat. Det har aldrig varit lättare att skicka paket till någon som man vill överraska med en fin gåva. Det är bara att gå in och göra en beställning och sedan se till att man har paketet redo för leverans.

 

Fler nyheter