Slappna av på ett hotell i Gävle

26 maj 2021 Lily Hansen
Slappna av på ett hotell i Gävle

Det här med att hemestra har blivit mer populärt. Antagligen beror det på omständigheterna. Men vad gör det när man istället får uppleva vackra Sverige? Vem kunde tro att Sverige hade så mycket fantastiskt fint att se på? En del av ställena så känns det nästan som man är utomlands, helt fantastiskt. 

Varenda dag under semestern används väl. Vissa dagar är planerade, men andra låter man bara komma mer naturligt. Oavsett vilket slutar det alltid med ett äventyr i vackra Gävle. Norrland har en helt fantastisk natur. Det spelar ingen roll om man besöker området eller bor där, den kommer uppskattas.

Från Gävle kan man sedan fortsätta och ta kollektivtrafiken lite högre upp om man önskar det. Det är trots allt inte allt för långt ifrån Slåttdalsskrevan. Har man redan gjort en resa på hundra mil, så vad är då trettio extra? 

 

 

Vila upp dig bekvämt

Efter långa dagar både i centrum, skog och berg, då behöver man vila upp sig. Hotel i Gävle är väldigt fint och trevligt att vara på. Det var helt rätt val att välja ett hotell just där. Personalen är trevlig och rummen är fina och fräscha. 

När man är på resande fot kan det vara svårt att veta var man ska välja att äta. Så att restaurangen erbjuder mat gör det bara extra bra. En del dagar då man verkligen bara är helt slut och inte orkar mer, då är det perfekt att bara gå ned och ta det man vill ha. 

Oavsett hur situationen ser ut inför nästa resa, så finns det ingen tanke på att faktiskt resa utomlands. Efter denna vistelsen har man insett hur mycket Sverige har att erbjuda. Såklart ska man först upptäcka allt det vackra i sitt hemland. Hotel i Gävle är verkligen något man gärna satsar på att göra igen. 

Fler nyheter