Smidiga truckvågar kan effektivisera arbetet på företaget

24 maj 2021 Cecilia Olsson
Smidiga truckvågar kan effektivisera arbetet på företaget

Att ha rätt utrustning på ett företag är avgörande för att arbetet ska kunna flyta på smidigt och ge goda resultat. På industrier finns det behov av alla möjliga maskiner och hjälpmedel för att samtliga medarbetare ska ha de bästa förutsättningarna för att kunna utföra sitt arbete effektivt och säkert. Något som kan vara väldigt användbart på en produktionsavdelning eller på ett lager är en truckvåg (även kallad pallvåg). 

Två produkter till priset av en

Med en truckvåg får man två användbara produkter i en, eftersom det är möjligt att snabbt väga en pall och även förflytta pallen precis som med en vanlig pallyftare. Man kan hämta, lyfta, köra ut och flytta runt pallar samtidigt som de vägs, otroligt enkelt och effektivt. Detta är ett mycket användbart hjälpmedel för att snabbt kunna säkerställa vikt vid produktion och även ett sätt att enkelt kunna undvika för tung last från lager- och produktionsavdelningar. 

Hos Vågexperten hittar man pallyftare med våg i flera storlekar som kan väga pallar upp till 2 ton. Vågexpertens truckvågar är perfekta till lager och produktion och de erbjuder ett stort urval av funktioner så att man kan hitta en våg som passar perfekt baserat på verksamhetens behov.

Företag som specialiserat sig på vågar och mätutrustning

Vågexperten är Skandinaviens största online-leverantör av vågar och mätutrustning till både privat- och företagskunder. De strävar alltid efter att ha de senaste modellerna på lager och kan även hjälpa till om det finns specifika behov. Vågexpertens långa erfarenhet och stora produktportfölj har gjort dem till marknadsledande inom rådgivning samt försäljning av mät- och vågutrustning. Hos Vågexperten ligger fokus på att kunna erbjuda bästa priserna (de lämnar prisgaranti på alla sina produkter), riktigt bra service till både privat personer och företag samt stor produktkännedom och noga utvalda leverantörer. Det garanterar att man kan vänta sig god service och hög kvalitet till bra priser. 

Fler nyheter