En tur med Taxi97 och världen väntar

11 september 2020 Mikael Barani
En tur med Taxi97 och världen väntar

Inget ont som inte för något gott med sig. Det är något som blir allt tydligare i och med att vi anpassar oss till en värld med pandemier. Även om det senaste halvåret har inneburit mycket personlig tragedi så har andra också sett sina liv bli lättare. Man ska helt enkelt inte underskatta vad möjligheten till hemarbete gör för våra vardagsliv. Plötsligt blir det lite lättare att få ihop livspusslet.

En taxitur ut i världen

De tidiga nomadiska internetarbetarna känner förstås redan till detta sedan länge – när man inte är knuten till en arbetsplats så blir livet väldigt mobilt och flexibelt. Nu har de flesta av oss kanske hus som håller oss förankrade i ett land, men det går trots allt att bara ringa taxi97.se så är man på Skurup på väg ut mot Europa och världen. Så länge du har din dator och en internetuppkoppling så går det faktiskt bra att arbeta på vilken plats som helst, förutsatt att ditt jobb tillåter detta.

Genom att hålla möten via nätet så kan vi effektivisera våra arbetsdagar. För är det inte så att vi ofta hamnar på sammankomster på jobbet som egentligen inte ger så mycket. Många av de saker som kommuniceras rent fysiskt skulle faktiskt kunna hamna i ett mejl. Eller i varje fall i ett nätbaserat möte.

Om du vågar ta steget är förstås upp till dig. Det är som sagt lite lättare om man inte har ett hus och andra förpliktelser. Att ha en familj är dock inte något hinder utan kan till och med bli en tillgång. Kanske är det så att livskvaliteten höjs när ni nu får spendera mer tid tillsammans?

Det är som brukligt endast fantasin, och kanske också plånboken, som sätter gränserna. Våga ta steget ut du med. Kanske kommer du att upptäcka att du lever mer när du inte längre är bunden till en plats? Sverige står ju alltid kvar.

Fler nyheter