Förvara däcken på däckhotell i Tyresö

30 april 2022 patrick pettersson
däckhotell

editorial

Trots att det bara är två gånger per år man ska byta däck, så är det två gånger för mycket. Det är fyra stora och tunga däck som ska bäras. Det sliter inte bara på rygg och axlar, man blir dessutom smutsig. Roligare än så kan man ju ha det. Däck är inte behagliga att handskas med, hade de varit lite enklare att bära och inte så smutsiga, då kanske det hade varit annorlunda. Men nu är det bättre att låta en däckverkstad sköta dem. 

Alla har inte möjligheten att ha förvaring av sina däck på hemmaplan. För de tar mycket plats och man vill gärna förvara dem i en bra miljö. Lämnar du in dem på däckhotell i tyresö så kommer de vara i tryggt förvar tills nästa gång du ska använda dem. Nästa gång de ska på, då är det bara att köra in till däckverkstan så sätter de på däcken åt dig igen. Ett helt perfekt upplägg för de flesta människor som har en bil.

 

däckhotell

 

Tryggt förvar på däckhotellet 

Däck kan vara ganska kostsamma, trots att man köper budgetdäck så kostar de några tusen. Så att förlora dem på grund av stöld eller skada är inget man vill riskera. Har man ingenstans att förvara dem så riskerar man däremot att göra det. Fördelen när du förvarar dem på ett däckhotell är att då är de i säkra händer. Risken för att de ska ta skada eller försvinna är väldigt liten. Om det mot förmodan skulle hända, då finns det såklart en försäkring på dem. 

Välj en däckverkstad som ser dig som kund och vill göra det enkelt för dig. Har du däcken någon annanstans nu men vill ha dem på däckhotell? Kontakta bara firman så kan de komma och hämta däcken från platsen du har dem på just nu.

Läs fler artiklar på våra andra sajter:

https://alltomfinanser.se/

https://dina-finanser.se/

https://familje-ekonomi.se/

https://fina-finanser.se/

https://finansbloggaren.se/

https://finansbloggarna.se/

https://finanslivet.se/

https://hemmets-ekonomi.se/

https://penga-bloggen.se/

https://svensk-ekonomi.se/

https://svenska-finanser.se/

https://vår-ekonomi.se/

Fler nyheter