Ledarskap med D365 business document management

03 mars 2021 william eriksson
Ledarskap med D365 business document management

Som företagsledare vill man få valuta för sina pengar, både det man investerar i personal och maskiner. Med en affärslösning som ger optimal resursplanering och effektivitet får man fördelar gentemot sina konkurrenter som inte är lika väl framme. Den synergieffekt som gör att ett plus ett blir tre uppstår när allting samverkar smidigt och felfritt.

Med ett dokumentstyrningssystem som exempelvis d365 business document management får man lätt fram dokument som är rättsligt giltiga i olika länder. Programmet Lasernet är molnbaserat och kan implementeras av Tabellae i din verksamhet med hänsyn till företagets specifika behov. Det samverkar med de program du redan har, till exempel Visma eller SAP, men genom att det minskar okända faktorer slipper man flaskhalsar och stopp.

Allt från HR till etikettskrivning

En fullständig integration gör att företagets alla processer fungerar ihop, så att man får ut följesedlar och orderbekräftelser, kan skriva ut etiketter själv, attestera fakturor elektroniskt och få ett smidigt flöde på alla dokument. Man har ett Output Management som fungerar perfekt, från offerter till fakturor. Man får enhetlig styrning från ekonomi till leveranser, från supply chain till HR, personal, statistik och arkivering.

Personalen kommer att göra ett bättre jobb när de upptäcker att allt de gör är effektivt och värdefullt, man slipper onödiga stopp och dubbelarbete för att man inte har kontroll på vad kollegan redan har gjort.

Utbildning och inspiration

Med utgångspunkt från smarta dokumentmallar i hela informationsflödet kan man lätt anpassa systemet till det specifika företagets behov och skräddarsy lösningar, om så önskas. Flera stora företag har redan gjort detta.

Det finns också utbildningar man kan delta i om man vill vässa sig ytterligare gentemot konkurrenterna och få reda på alla finesser och fördelar som man utnyttjar i ett smidigt dokumenthanteringssystem. Ge både personalen och ledningen en kick och ny inspiration, och ge försäljningssiffrorna och resultatet en skjuts uppåt.

Fler nyheter