Snygga och tåliga designgolv för olika miljöer

15 juni 2022 jonas olsson
Designgolv

editorial

Golvet har stor betydelse för upplevelsen av ett rum eftersom det är den yta man först lägger märke till. Ett slitet och tråkigt golv kan helt förta intrycket av ett annars trevligt rum och det spelar ingen roll att man nyligen har målat om. Ska man renovera lokalerna är det därför viktigt att man inte glömmer bort golven. Särskilt som golven av naturliga skäl också är den yta som får utstå mest slitage.

Ska man lägga in nya golv kan det därför löna sig att satsa på designgolv av lite bättre kvalitet. Dels för att man då får riktigt snygga golv men också för att de klarar slitage bättre och har lång livslängd. Designgolv finns i flera olika mönster och kulörer, också sådana som efterliknar naturliga material som sten och trä. Eftersom de är så lättskötta och tåliga återfinns de oftast i miljöer där det vistas mycket människor som på exempelvis kontor och konferensanläggningar. Men faktum är att designgolv även passar i privata hemmiljöer.

 

Designgolv

 

Få hjälp med att hitta rätt designgolv

Är man intresserad av att lägga in designgolv ska man vända sig till ett golvföretag som har ett lite större utbud av olika typer av golv. Då slipper man kompromissa och hittar det golv som passar rummet eller lokalerna perfekt. Men det är heller inte ovanligt att man förälskar sig i mer än ett designgolv och att det därför blir svårt att välja. Här är ett exempel på företag som säljer designgolv: https://www.amtico.com/se/lvt/produktsoekning/DC357/

De golvföretag som säljer designgolv brukar även kunna hjälpa till med golvläggning och se till att golven kommer på plats. Men de kan också ge råd om hur man bäst ska sköta om sina designgolv så att de håller så länge som möjligt. Vanligtvis kostar designgolv lite mer än andra golv men de håller också längre eftersom de är slitstarka och av bra kvalitet.

Läs fler artiklar på våra andra sajter:

https://hus-bloggaren.se/

https://hus-bloggar.se/

https://husnews.se/

https://bygg-ideer.se/

https://familje-bostaden.se/

https://familjens-hus.se/

https://hemmafixaren.se/

https://hemmet-tomten.se/

https://hus-hem.se/

https://hus-sidan.se/

https://villa-posten.se/

https://villa-sidan.se/

Fler nyheter