Tekniken som gör honom upphetsad

25 januari 2020 patrick pettersson
Tekniken som gör honom upphetsad

Där sitter han igen. I slöpotatisläge med fyrkantiga ögon framför en skärm. Märker inte ens de nya, sexiga underkläderna man köpt. Herre gud. Han märkte knappt frisörbesöket förra veckan heller. Subtila hintar som att skicka ett mess på lunchen och säga att man längtar efter att få komma hem och mysa ikväll går honom förbi och man får bara en ensam liten hjärtemoji tillbaka. Det är nya avsnitt av favoritserien på Netflix, en brittisk fotbollsmatch och ännu en omgång world of warcraft med kompisarna som är hans prioritet på kvällarna numera. Men, hallå! Sexlivet då? Vad var det för tönt som hittade på det där med att killar är sexgalna?Ta inte med telefonen till sängen… eller?

Sovrummet bör vara en telefonfri zon. Så lyder ett vanligt råd. Och när han ligger där och läser den ena reddit-tråden efter den andra är det lätt att hålla med. Själv kanske man smorde in sig med en härlig hudlotion och tog på sig det nya korta, sexiga nattlinnet. Han skickade ju trots allt ett hjärta tillbaka förut. Så man kryper närmare och ger honom en puss på kinden. God natt älskling säger han och klickar på en ännu länk på skärmen. Nej, nu börjar det här bli riktigt fånigt. Det är dags att ta till det tunga artilleriet.

 Skicka sköna vibrationer

Det är läge att testa med något oväntat och nytt. Göra en kovändning och sluta klaga på att telefonen följer med till sängen. Den kan istället bli till ett användbart och sexigt hjälpmedel. Testa att beställa en appstyrd vibrator och se partnerns överraskade min. Garanterat en ny kul teknik i sängen. Fjärrstyr och skapa era egna vibrationsprogram och utforska ett nytt sätt att njuta på tillsammans. En appstyrd vibrator passar inte bara tekniknördar utan är även utmärkt vid till exempel ett distansförhållande.

Fler nyheter