Underbar renhet

16 mars 2019 Martha Andersson
Underbar renhet

Det är något visst med doften av nytvättat. Hur det känns att gå och lägga sig i nymanglade, frasiga och svagt doftande lakan. En doftande som är svår att riktigt kan sätta fingret på, och i stället vi säger att det luktar rent, rätt och slätt. Med sköljdmedel försöker vi få den här doften att stanna lite längre, men efter max ett par dagar har den vädrats ur plagg och textilier…

Märket Clean har gjort det till sin specialitet att ta fram dessa subtila, vackra dofter och skapat de mest läkra rena parfymerna. Dofterna, med namn som Fresh Cotton, Fresh Linen och Fresh Laundry, är mycket populära på marknaden – och det är lätt att förstå varför. En parfym från Clean är inget statement. Den säger inte ”det här är jag, jag har valt den här parfymen därför att…”. Snarare blir en Cleanparfym en del av den som bär den- en så kallad skinscent. Det är bekväma, trygga dofter som garanterar en fräsch känsla. I Sephoras webbshop finns ett stort utbud av Cleans friska och rena parfymer. Dofterna kommer i olika utföranden och du kan vara säker på att en av dem kommer passar just dig. 

Tips: spreja parfymen som i ett moln framför dig, som du sedan går igenom. Då sprids doftpartiklarna ut och fastnar över hela dig, till skillnad från om du applicerar parfymen punktvis. Detta passar särskilt bra att göra med dofterna från Clean eftersom det bara är ett stort plus om de sätter sig i kläderna. Avsluta med att ett sprej i håret, för att lämna doftavtryck hos någon som du bara går förbi eller någon du kramar. Kanske kommer den som känner doften inte riktigt kunna placera vad det är som luktar så gott, utan bara insupa känslan och doften av nytvättat. Koppla den samman med frasigt, nymanglade sängkläder. 

Fler nyheter